Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aytaç Kara Galatasaray : Nrsl5xxaeuazbm - Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

Aytaç Kara Galatasaray : Nrsl5xxaeuazbm - Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.

Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu.

Galatasaray Aytac Kara Ile Anlasti Spor Haberleri
Galatasaray Aytac Kara Ile Anlasti Spor Haberleri from static.daktilo.com
Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise. Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu.

Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Iha28 haziran 2020 pazar 13:19. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı:

Yeni transferimiz aytaç kara galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istediğini belirterek, abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

4qtabhc8wfvxlm
4qtabhc8wfvxlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Yeni transferimiz aytaç kara galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istediğini belirterek, abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 23 099 просмотров • 20 дек. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı.

Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı.

Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle;

Galatasaray Da Tek Somut Gelisme Aytac Kara Tum Spor Haber
Galatasaray Da Tek Somut Gelisme Aytac Kara Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri.

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı.

Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Iha28 haziran 2020 pazar 13:19. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı.

Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile aytac kara. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan.